עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

01/11/2012 | 10:01 | מאת: מוטי

שאלה למומחים האם אפשר לצאת מאוסידי האם ידוע לכם על סיפורי הצלחה על אנשים שהחלימו לגמרי והיום לא צרכים תרופות?

היי מוטי, בהחלט קיימים לא מעט אנשים בעולם שהתגברו לחלוטין על ההפרעה, ואינם מטופלים תרופתית. גם לי אישית יצא לטפל במקרים כאלה, ואחוזי ההצלחה של ה-CBT הם גבוהים מאוד. כמובן, שההצלחה תלויה גם במידת המוטיבציה וההשקעה של המטופל, ובקומורבידיות עם הפרעות אחרות (אם קיימות בעיות נוספות ועד כמה הן חמורות). בברכה,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית