ocd

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

19/07/2012 | 20:28 | מאת: אורח

האם הקישור הבא מתאר טיפול של צריבה נגד או סי די? אנגלית איננה שפת אם שלי. תודה. http://www.ocfoundation.org/surgery.aspx

שלום לך, הקישור אכן מתאר טיפול של צריבה בחלק מסוים במוח. הטיפול מתבצע במקרים נדירים יחסית של OCD בדרגת חומרה קשה. בברכה,

20/07/2012 | 21:25 | מאת: אורח

האם הניתוח הזה ו/או אחרים מתבצעים גם בארץ? מי יכול לחוות דעה על הצורך בניתוח? הפסיכיאטר המטפל? בפורום אחר הפסיכיאטר שלל מכל וכל את קיומו של ניתוח כזה, שעליו שמעתי מתרפיסטית שהיתה לי, ורק כעת לאחר שראיתי את המאמר במו עיניי, התברר שהיא צדקה והוא לא.

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית