מחשבות טורדניות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

21/12/2010 | 22:00 | מאת: רביע

איך אפשר לטפל במחשבות טורדניות של מין והתאבדות?

היי רביע, הודעתך מאוד מצומצמת ולא מפרטת הרבה, ולכן קשה לי לתת עצה. מהן המחשבות הטורדניות על מין והתאבדות? האם מדובר במחשבות אבדניות של ממש, עם כוונה אמיתית לביצוע, או שמא מדובר בפחד לא רציונלי שתפגע בעצמך (שיכול להיות חלק מ- OCD)? באופן דומה, אני צריכה להבין את מהות המחשבות על מין כדי שאוכל לנסות לעזור.

23/12/2010 | 18:18 | מאת: רביע

אני מדבר על מתח דאגה ודיכאון שגורמים לי לחשוב על התאבדות כי כבר קשה לי לסבול מתח הזה.אני סובל מזה כבר יותר מ-10 שנים והייתי 3 פעמים במזרעה בעכו.כם מחשבות מיניות בלתי נשלטות מציפות לי את הראש יותר מדי בצורה מוגזמת ומדאיגה.אני נוטל תרופות כגון :ואבין אפקסור ודיקנט וגם זריקת קלופיקסול דיפו כל שבועיים זה עזר לי קצת אבל אני עדיין נתקף במחשבות האלה לפעמים.

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית