המלצה על פסיכיאטרים המתמחים ב-OCD

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

29/04/2012 | 11:21 | מאת: אריק

היי שרון וחברי הפורום, ראשית ברכות על הפורום. אני סובל כבר מספר שנים עוד מילדותי מ OCD עם עוצמות שונות, כבר הייתי בעבר (הדיי רחוק) אצל מספר פסיכיאטר ואני נוטל תרופות מדיי יום, אני מודע היטב "למחלה" מקריאות בפורומים ומאמרים. לאחרונה המצב נהיה ממש בלתי נסבל ומשפיע עליי ביום יום ועל משפחתי, אני מחפש פסיכיאטרים באיזור המרכז המתמחים בהפרעה, ידוע לי כי ישנם הרבה בעלי מקצוע בתחום אך חשוב לי רופא אשר מנוסה בתחום, לאחר חקירה בנושא מצאתי שניים כאלו, פרופסור יוסי זוהר ופרופסור חגי חרמש. האם יש המלצה על אחד מהם או על אחרים הידועים לכם. תודה מראש אריק.

היי אריק, אם ברצונך לקבל המלצה על פסיכיאטר מסוים, אתה יכול לכתוב לי למייל: [email protected] בעיקרון, רופא פסיכיאטר הוא מומחה בפסיכיאטריה, וככזה הוא יכול לטפל בכל סוגי ההפרעות- לכן אין פסיכיאטר שמתמחה ב- OCD. כל פסיכיאטר יוכל לעזור לך. בהצלחה!

11/08/2012 | 12:16 | מאת: א.ק.

פעם חשבתי שפסיכיאטרים מטפלים במלוא מובן המילה אבל אני כעת מבינה שתפקידו מסתיים (לפחות בניסיון שלי עם הילד שלי)בכך שהוא מדבר 5 דקות עם המטופל ופשוט רושם לו תרופה.אח"כ חוזרים אליו ואם זה לא עזר, הוא ממהר לרשום עוד תרופה ועוד תרופה ועוד.....האצבע קלה מאד על ההדק. איפה מהות הטיפול? איפה השיחות?

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית