מספר שאלות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

22/04/2012 | 08:53 | מאת: מאובחן

שלום, אובחנתי ב-OCD מהתחום המיני(מחשבות בלתי פוסקות על ערעור זהות מינית ומגדרית המלוות בחרדה ובאשליות עוררות מינית) ובטריכוטילומניה. אני לוקח מזה כשבוע וקצת אנפרניל. לפני מספר ימים עבר עלי יום לא קל, הייתי נורא חרדתי ובנוסף יצא לי לשמוע בשורות לא קלות לגבי נושא משמעותי מסוים בחיי. מאז אני מרגיש מעין ניתוק. לפי מה שהבנתי תחושת הניתוק נורמלית בקרב סובלי OCD והפרעות חרדה, ואף עלולה להתגבר בתחילת השימוש באנפרניל. אתמול נפגשתי עם בת זוגתי והרגשתי במהלך המגעים איתה פחות עוררות מינית מבאופן רגיל. האם תחושת הניתוק עלולה להיות הגורם? כי היו לי דקות בהן נכנסתי לתחושה באופן נורא עמוק עד לאשליה כי הכל "רובוטי" או לא באמת קיים. או שמא האנפרניל יכול לגרום לתחושת עוררות מינית מופחתת? או אולי שני הגורמים יחדיו? קרה לדוגמה שהתחבקנו באופן נורא קרוב ואינטימי ולא הצלחתי להתרכז במגע ובה אלא התרכזתי בעיקר באשליה ובתחושת החלום והניתוק. תודה רבה.

שלום לך, לשאלתך, קשה לומר. כל האפשרויות שהצעת הן אופציות. הכי כדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר שלך או עם רופא פסיכיאטר אחר (אני איני רופאה). כל טוב,

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית