אמא לילד עם OCD

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

10/12/2011 | 03:23 | מאת: אמא לילד עם OCD

שלום רב!אבקש המלצות על פסיכולוגים/פסיכיאטרים לילדים המתמחים בטיפול CBT באזור בית שמש והסביבה דרך קופת חולים כללית לטיפול בילד הסובל מOCD. תודה מראש, אמא

שלום לך, אני מכירה מספר מטפלים באזור באר שבע והסביבה, אולם אין לי מושג מי עובד עם קופת חולים ועם איזה קופה עובד. בנוסף, אני יכולה לתת המלצות רק באופן אישי דרך המייל. הדרך היחידה לדעת מי עובד עם קופת חולים כללית, היא לבקש ממוקד *2700 רשימה של פסיכולוגים ופסיכיאטרים שעובדים עם הקופה. הרשימה נשלחת אלייך במייל או בפקס, ולאחר מכן יש לעבור על המטפלים ברשימה אחד אחד ולברר מי מהם עובד עם ילדים ומי מהם מטפל CBT (לחפש באינטרנט את שמם או ליצור איתם קשר ולשאול ישירות). כאשר תמצאי מטפל מתאים בדרך זו, את מוזמנת לפנות אליי במייל ולשאול אם אני מכירה או שמעתי עליו. בהצלחה!

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית