אובססיב קומפולסיב בגיל השלישי

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

06/08/2011 | 19:59 | מאת: זיוה

שלום רב ! אימי בת 74 וסובלת מסוכרת ומלחץ דם גבוה לאחרונה סובלת מאובססיה דבר היוצר אצלה דיכאון ובכי בלי סוף רמת הסוכר שלה בצום 188 כתוצאה מהדיכאון. שאלתי: האם יש טיפול תרופתי לעינין זה? האם כדאי לתת לה קומפלס b בכדורים או בזריקות? תודה רבה זיוה קליין

היי זיוה, אני אינני רופאה, ולכן אין באפשרותי לענות על שאלות לגבי תרופות. ידוע לי כי קיים טיפול תרופתי ל- OCD ואפילו מאוד יעיל, אך אינני יודעת בדיוק לגבי השפעותיו בגיל השלישי או תגובות בין תרופתיות. הייתי מציעה לשאול רופא. שבוע טוב!

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית