עוד פעם קולות פוקדים

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

22/09/2020 | 11:32 | מאת: מורי

היי שרון שנה טובה רוויה בבריאות, שוב פעם אתמול בלילה מחשבה שאלהים פוקד עליי להרוג את הילדים ואם לא הוא יפגע בי אני מפחדת שרון..

היי מורי, שנה טובה. ממה יש לך לפחד בדיוק?

22/09/2020 | 16:31 | מאת: מורי

המחשבות המוזרות מה את מנסה לבדוק אם יש לי סכיזופרניה אם אני מפחדת שאלוהים באמת יפגע בי

22/09/2020 | 16:33 | מאת: מורי

השאלה שלך מוזרה לי

התכוונתי - ממה יש לך לפחד אם אלה רק מחשבות? אין שום סיבה לפחד מהמחשבות של עצמך. אדם יכול לחשוב ולדמיין כל דבר. זה כמו שאגיד את המילה "מפלצת" ואתחיל לפחד ממפלצת דמיונית, רק מעצם העובדה שאמרתי את זה. האם זה נשמע לך הגיוני?

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית