אין פשוט הזייה הזייה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

09/12/2019 | 12:09 | מאת: מורי

יושבת חושבת על הבוקר שהנחתי את הילדים בגן ואז מחשבה שלא שמתי אותם בגן בגלל הניתוק מחשבה ללכת לגן. אחכ שאני אלך אחרי העבודה ולא אמצא אותם כי חטפו אותם ואז שיש קול שאומר שאני אמא רעה שאני לא רצה עכשיו לגן לקחת אותם אם זה לא מחלת נפש אז מה זה מה אני כבר חוששת שאני תכף הולכת לגן

היי מורי, כפי שכתבתי לך פעמים רבות. למחשבות הספציפיות שלך אין חשיבות. ואין טעם לשתף בתכנים ספציפיים שוב ושוב, מאחר שזהו טקס בפני עצמו. אם את רוצה שהבעיה תיעלם (או לפחות תשתפר בצורה מאוד משמעותית), את צריכה להתעלם ממנה.

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית