כאבי בטן תחתונה 24 שעות

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

27/12/2018 | 15:42 | מאת: עידן

שלום סובל כבר שנה מכאבי בטן תחתונה עיוותים שהולכים ומחמירים בצד שמאול של בטן תחתונה עברתע גסטרו קולנסקוליה סיטי בטן הראה התפשלות מעי דק טרנסטורית אחר כך סיטי מעי דק לא ראו שם התפשלות רק בלוטת ערמונית מוגדלת וכבד שומני בסיטי היה רשום גם חוץ מהתשפלות בבטן שמלאית עליונה הודגם מבנה בצורת טרגרט וזהו אחרי כול זה עשו לי שיקוף קיבה וכירוג אמר שהוא רואה שהמעי הגס בחלקו הוא רחב ובחלקו צר מדי קןלנסקופיה לפני שנה וחודשעם תקענה בדיקות דם צואה גם מסה יכול להיות תודה בן 26

שיש ממצאים בחלק של הבדיקות אז צריך להמשיך בירור. הכי חשוב זה לפנות לכירורג או רופא גסטרו לעבור על כל הבדיקות ותוצאות כדי להחליט איך להמשיך. לתת תשובה בפורום הזאת לא מספיק מלאה בלי לראות את הבדיקות בעצמי. דר וייט

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול