השוואה בין ממצאי סיטי פט

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

01/06/2018 | 02:51 | מאת: Shimon

דר שלום וברכה. הייתי שמח לדעת כמה השינוי משמעותי, בהינתן שהפט סיטי בוצע כשבועיים מהטיפול האחרון. ( ליתר דיוק הטיפול שהוא קיבל כולל המשך טיפול בהזלפה כיומיים אחרי הטיפול) והפט סיטי בוצע שבועיים מאז הטיפול שהוא מקבל בביה"ח. 2) האם יש משמעות לזה שהחולה נוטל קנאביס ברמת מיצוי גבוהה כדי לזרז את תהליך הריפוי (כמובן ברישיון). ועוד סדרה של תוספים צמחיים כסידן אמורפי, ואלואור הומאני וכו . אני מצרף את פרוטוקול הטיפול והפיענוח של pet הראשון מתאריך 2/18 והשני מתאריך 5/18. אודה לך מאוד

01/06/2018 | 02:52 | מאת: Shimon

קובץ נוסף

01/06/2018 | 02:54 | מאת: Shimon

קובץ נוסף

שלום שימון. לא ברור לי אם מדברים אחרי טיפול הקרנות בגלל גידולי רקטום או אחרי טיפול כמוטרפיה בגלל גרורות של גידולי קולון או רקטום. גם תלוי מאוד כמה טיפולים קבלו ולמה ואיך קבלו. בדרך כלל רואים שינוים בפט די מהר כולל הקטנה או שינוים או גרורות שכבר נמקי (לא פעילה). נדמה לי שזה שאלה מאוד ספסיפית לפי מטופל, מקור הגידול, מצב הגידול ומקום גרורות אם יש וכדי תמיד לשאול את האונקולוג המטפל.

03/06/2018 | 23:46 | מאת: Shimon

מדובר אחרי טיפול כימותרפי בגלל גידולי קולון עם פיזור משני מרחב בכבד

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול