לויקוציטים & אריתרוציטים & CRP גבוה

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

14/05/2017 | 22:40 | מאת: תמי

הי לפני שנתיים גילו לי גידול ממאיר במעי הגס. הסירו לי אותו בניתוח כיום לאחר כאבי בטן שלשול עם הפרשות לבנות וחום עשיתי בדיקות דם + צואה ויצא לא נמצאו פרזיטים פתוגניים וביצי תולעים נראו לויקוציטים רבים נראו אריתרוציטים רבים בבדיקות דם CRP = 6.6. ברזל 34 RBC=4 המוגלובין =12 כל השאר תקין מה עלי לעשות? איך להתקדם? תודה

שלום תמי, האם היית במעקב אצל אונקולוג או כירורג בשנתיים אחרונים מאז הניתוח. אם לא חייבת 1. בדיקת דם של מרקרים - CEA 2. קולונוסקופיה 3. CT בטן / אגן 4. ביקורת רופא אונקולוג וכירורג. יכול להיות שזה שום דבר אבל חשוב לשלול בעיות בטני, רפילו דלקת כרוני וכו.

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול