מעי גס ודימום עקב גידולים ברקטום

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

17/03/2017 | 13:41 | מאת: דבי

אבי בו 91 מטופל כחצי שנה באווסטין וכדורים כימיים עקב גידולים בקירבת הרקטום לאחרונה יש כאבים ודימום דימום מה זה אומר והאם זה השלב ,שבכל זאת עליהם לנתח

שלום דבי. קשר לתת תשובה מלאה בגלל אין לי את כל הפרטים שך אבא שלך אבל יש כמה אופציות. הכי חשוב, אנחנו לא רוצים את אבא שלך לסבול. אם יש כאבים ודימום וזה פוגע מאוד באיכות חיים שלו אז כדי לעזור. כמובן זה תלוי במצב פיזי שלו ורקע רפואי. זה גם מאוד תלוי באיזה גידול וגודל / גובה ואם יש גרורות. אם הוא לא קבל, והוא יכול לקבל אז אפשר הקרנות כדי לנסות להקטין אותו ולהפסיק את הדימום / כאבים. אפשר לנסות שינוי בכימותרפיה. כמובן אפשר לשקול ניתוח. לא חייב להיות משהו גדול כמו כריתה מלאה של הרקטום, יש אפשריות פחות גדול. הייתי להתייעץ אם אונקולוג וכירורג שלו ולעבור על האופציות. שהוא ירגיש טוב. ד"ר וייט

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול