שינה לא רציפה חודשים רבים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

04/07/2016 | 16:20 | מאת: סתיו

הנני אמא טריה בשנות ה30 לחיי עם תינוקת בת עשרה חודשים. התינוקת ישנה טוב במשך הלילה אבל אצלי משהו נדפק. עוד לפני שהיא נולדה הייתי מתעוררת בלילה לפחות פעם אחת וחוזרת לישון די מהר אבל מאז שהיא נולדה אני לא מצליחה לישון יותר מ3-4 שעות ברצף כלומר, גם אם היא אינה מתעוררת ומפריעה לישון אני עדין מתעוררת. לפעמים חוזרת לישון די מהר ולפעמים לוקח לי גם שעה לחזור לישון. בממוצע קמה בלילה 3 פעמים בערך. מרגישה שהשינה שלי לא טובה ולא מספקת. לפעמים לוקחת כדור טבעי בשם טונייט שמרגישה שעוזר קצת. מה עליי לעשות? תודהתודה.

לעתים לאחר לידה נוצר מצב של עוררות יתר. הטיפול המתאים הד"כ הנו טיפול קוגניטיבי הנקרא CBTI . ניתן לבקש במכונים לרפואה משלימה של קופות החולים.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות