סובל מנדודי שינה כבר חסר תקווה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

31/05/2016 | 14:43 | מאת: אוריה

שלום אני בן 28 בריא. לפני כשלושה חודשיים החלו נדודי שינה בעל אופי משתנה, כרגע אני נירדם לחצי שעה ומתעורר בלי היכולת לחזור לישון מתישהו במהלך הלילה האני נרדם שוב (אני לא מסתכל על השעון על מנת לא לעורר לחץ). ניסיתי כדורים שאינם כדורי שינה במהותם (אלטרולט ואני היסטמינים) לא ממש עזר, רופאת המשפחה שלי ממש מסרבת לשלוח אותי לבדיקת אצל רופא שינה ואני כבר עובד עצות. כבר ניסיתי את כל השיטות (CBT, מדיטצה, היפנוזה והרפייה) האם בדיקה במעבדת שינה יכולב לסייע לי ואם כן כיצד לפנות לרופאת המשפחה שלי?

במידה ואינך מצליח לקבל הפניה והתחייבות ניתן לבקש מהרופאה רק מכתב סיכום על מצבך הבריאותי, אבחנות ותרופות שאתה לוקח ולפנות באופו עצמאי למכון השינה למבוגרים באיכילוב ללא התחייבות של הקופה. במקרה זה תחויב באופן פרטי כמובן (אם אינני טועה 250 או 300 שקל ,אינני בטוח מה המחיר המדויק). הקופה כמובן לא תתן לך החזר כל שהוא. רופא המכון ייתן לך ייעוץ מקצועי ויענה על שאלת הצורך בבדיקת שינה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות