הפרעת שינה ממושכת ................................

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

04/04/2016 | 15:27 | מאת: עדי

שלום רב ערכתי בדיקת שינה לפני כשנתיים ב"באסף הרופא" אך הבדיקה לא הצליחה מכיוון שלא ניתנו הוראות להגיע עם תרופות השינה. הגעתי ללא וכמובן שלא נרדמתי. הייתי אמורה לחזור על הבדיקה. מאז הצלחתי לעיתים לישון עם תרופות לא מתאימות שגרמו לי נזקים ותופעות לוואי אך כעת יש המתנה לתור ("כללית") לא.א.ג כדי שיפנה שנית או אם אפשר נוירולוגית. האם שילוב של כדור אחד זודורם + כדור אחד של 2 מג קלונקס + כדור סליפ אייד שלושתם ביחד יכול להועיל עד שתהיה בדיקה? עד עתה אמר לי רופא משפחה לא לשלב בין סליפ אייד יחד עם זודורם אז כמעט ואיני ישנה. נרדמת וישנה בערך שלוש שעות בלילה. בברכה תודה עדי

בדיקת שינה במעבדת השינה קרוב לוודאי לא תקדם האבחנה במקרה שלך . נחוץ ייעוץ ע"י רופא במכון השינה . יש לברר תחילה שהרופא היועץ מטפל בענייני אינסומניה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות