שיי הירדמות ויקיצות

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

15/07/2015 | 12:18 | מאת: יוני ברק

שלום בחצי שנה האחרונה אני סובל מבעיות שינה קשיי הירדמות ו3-4 יקיצות שלאחר כל יריצה לוקח כשעה ולפעמים יותר כדי להירדם לוקח באופן קבוע כדור שינה בונדורמין או ואבן בחצי שנה האחרונה במעבדת שינה ישנתי 50% שלוש שעות - לא מצאו בעיה ניסיתי מירו, טרזודיל, מלטונין ולא מצאתי פיתרון האם יכול להיות שהבעייה זה בגלל אלרגיה למשהו שגורם להיסטמין להיות גבוהה ? מתעורר לרוב בסיום חלומות . אשמח לעזרה תודה מראש

דובר באינסומניה. לאינסומניה פתרונות נוספם עבר לכדוי השינה למיניהם. חלק חשוב בטיפול הינו שמירה על היגינת שינה נכונה וחלוקת פעילות נכונה בשעות היום ובמיוחד בשעות הערב לפני השינה . בנוסף ניתן לפנות לטיפול קוגנטיבי התנהגותי שיכול לסייע בקיצור זמן ההרדמות הן הראשוני והן לאחר יקיצה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות