חייב סיאסטה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

20/11/2014 | 18:35 | מאת: יוחנן

שלום ד"ר רוזנצוויג, אני בן 78 ועד לפני כ 4 חודשים נהגתי במשך שנים רבות לישון בצהריים, כי אני מרכיב עדשה קשה ותותבת בעין שניה שמחייבים מנוחה לעיניים. בלילה ישן עם סירקדין, אמבין וCPAP. מה שמפריע לי בצהריים שהראש ממשיך לעבוד והרבה שטויות עוברות בראש. ניסיתי חד-פעמי חצי כדור אמבין,אבל לא הואיל.מטריד מאוד יש עצה? תודה

כידוע השינה בצהריים איננה חיונית ולכן אין טעם לישון בצהריים על כדור שינה. ניתן להסתפק במנוחה תוך הרפיה וללא הרדמות בהכרח. מידת הרעננות לאחר מנוחה כזאת בצהריים משתווה לשנת צהריים.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות