שימוש בסירקדין ומירו

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

15/06/2020 | 19:44 | מאת: עמי

אני בן 67. אני לוקח כבר כמה שנים נוקטורנו (3.75 מג)לשינה.במקביל אני לוקח גם כמה שנים מירו (30 מג)- פעם נגד חרדה והיום כעזר להירדמות ושינה. החלטתי לרדת מנוקטורנו והתחלתי בסירקדין.(2 מג) היתה לי שינה לא טובה. שאלתי: האם זה יכול להיות השילוב עם מירו? או שלב של הסתגלות לסירקדין? גם ראיתי בעלון של סירקדין המון אפשרויות של תופעות לוואי מפחידות?

הסירקאדין היא תרופה עם מקדם בטיחות גבוהה ותופעות הלוואי נדירות. מידת היעילות שלה בטיפול באנסומניה כרונית מוגבלת.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות