יקיצה מוקדמת הרבה לפני הזריחה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

02/01/2020 | 06:28 | מאת: לימור קיש

שלום רב, אני בת 46, נשואה ואמא ל 4 ילדים, מורה במקצועי.בשנים האחרונות אני סובלת מיקיצה מוקדמת -הולכת לישון סביב 23:00-24:00 ומתעוררת לחלוטין לאחר 4 שעות או מקסימום 5 שעות. הדבר פוגע לי באיכות החיים, אני עייפה,סובלת ממגרנות ועולה במשקל. כדורי שינה לא השפיעו לטובה, מלטונין כלל לא השפיע, אודה לכל עצה או פתרון שיוכל לשפר את מצבי.

מדובר קרוב לודאי באנסומניה . אנסומניה מן הסוג הזה עלולה להתרחש עקב מצבים נפשיים שונים בעיקר דכאון וחרדה. לעיתים יכולה להתרחש מסיבות אחרות . ממליץ לפנות לייעוץ פרטני באחד ממכוני השינה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות