הפרעת שינה בגיל ההתבגרות

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

25/08/2019 | 07:12 | מאת: רננה

כשאני הולכת לישון אני לא מצליחה להירדם ונשארת שעות ערה במיטה ואני לא מצליחה להישאר על צד אחד של הכרית בלי לעבור צד תוך כמה דקות כל פעם מאי נוחות . ורק לבסוף נרדמת ביאוש אחרי המון זמן. קראתי באינטרנט וניסיתי לקרוא לפני השינה, לעשות יוגה , ספורט בצהריים, להחליף את הכרית והמזרן ואני לא חובה שום מתח נפשי, אז אני לא מבינה למה זה קורה. הגוף שלי כל הזמן מרגיש את החולשה ואני לא מסוגלת לישון זמן מספיק. אשמח לחוות דעת.

מתרשם שהגיע הסמן לפנות לייעוץ מקצועי. יש מקום לנסןת טיפול קוגניטיבי cbti.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות