סירקדין ביחד עם כדור שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

23/07/2017 | 06:52 | מאת: חן

אני סובלת מהפרעת שינה קשה מזה כשנה , מטופלת בכדורי שינה לסירוגין בונדורמין ואמביין) מנסה לחזור לשינה טבעית. התחלתי טיפול בסירקדין בלי כדור שינה ולא עצמתי עין 3 לילות האם אפשר לנסות להמשיך כמה שבועות עם הסירקדין ביחד עם כדור שינה? איזה מהם ובאיזה מינון? אודה על תשובה מהירה כי אני אובדת עצות

הסירקאדין איננו כדור שינה אלא תומך קל בשינה. ככלל לא ניתן לבצע גמילה מכדורי שינה באמצעות סירקאדין. תהליך הגמילה דורש ייעוץ אינדיווידואלי. ממליץ לפנות לרופא במעבדת שינה. עד להתחלת התהליך רצוי להמשיך ולהשתמש בכדורי השינה על פי מרשם מרופא המשפחה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות