תרומבוזיס

דיון מתוך פורום  טחורים

20/12/2010 | 20:00 | מאת: תומר

ד"ר שלום, היום ביקור אצל פרוקטולוג נאמר לי יש לי תרומבוזיס בגודל של זית, מה שמן הסתם גורם לי לכאבים עזים בכל תזוזה ומונע ממני לעבוד,אני רוכב על אופנוע במהלך היום. הרופא אמר לי לחזור אליו אחרי יומיים לבדיקה חוזרת ואמר עוד שאם הטרבוזיס לא יתפוצץ ויתנקז ממנו כחצי כוס דם ניאלץ לעבור לטיפול כירורגי. רציתי לדעת מה ז"א וכמה זמן יעבור עד שאני אוכל לחזור לתפקד כרגיל ולרכב על האופנוע. תודה מראש

20/12/2010 | 22:46 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך טרומבוזיס זהוא קריש דם שנוצר בוריד באיזור - מנקזים אותו ע"י חתך קטן- בדרך כלל זה מצביע על קיום טחורים פנימיים - רצוי שהפרוקטולוג יבדוק אותך - אנוסקופיה לגבי הזמן שבוע 10 ימים

21/12/2010 | 21:54 | מאת: תומר

ד"ר שלום שוב. בהמשך לשאלתי כרגע התחיל לי דימום בטרומבוזיס השאלה מה עושים ומה המשך הטיפול עד לביקור אצל פרוקטולוג

מנהל פורום טחורים