טחורים בהריון

דיון מתוך פורום  טחורים

15/11/2014 | 01:23 | מאת: שוהם

שלום פרפ' שכטר, אני די אובדת עצות.. אני בהריון שני, בהריון הראשון יצאו לי טחורים, ואני ממש סובלת מעצירויות, אני מרגישה שיש לי צואה אך אני לא מצליחה להוציא אותה, כאילו הכל שם תקוע וסתום. אני מקוה שאני לא עושה נזק אבל פשוט התחלתי בזמן האחרון להוציא את הצואה עם האצבע, זה מגעיל אבל אני מרגישה שאין לי ברירה.. אגב הצואה שלי לא תמיד קשה, לעתים היא אפילו רכה ועדין אני לא מצליחה להוציא החוצה.. האם אני עלולה לפגוע באיזור בשיטה הנוראית הזו?? בהריון הראשון הרעתי למיון בגלל ששבוע שלם לא עשיתי צרכים ונהיו לי צירים.. אני חייבת לציין כי כשאני לא בהריון אין לי בכלל בעיה של יציאות.. *אני משתמשת בברזל עדין 25 מג שלפחות לפי מה שכתוב עליו- אינו גורם לעצירות.. אשמח ממש ממש לעצות מה ניתן לעשות.. תודה רבה

15/11/2014 | 01:25 | מאת: שוהם

אגב, התחלתי גם למרוח שמן שקדים בפי הטבעת ואף למרוח קצת בפתח.. האם זה גם יכול לעזור??

15/11/2014 | 17:21 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך הכי כדאי שתפני לרופא שלך - או רופא פרוקטולוג לבדיקה - כדי שנדע במה מדובר - קשה לעשות אבחנות ללא בדיקה לאחר מכן אשמח לעזור

מנהל פורום טחורים