טחור לא כואב

דיון מתוך פורום  טחורים

14/09/2014 | 21:49 | מאת: גל

היי, לפעמים בצואה או במין אנאלי עם חבר שלי יוצא לי טחור קטן. הוא לא כואב בכלל ואם לא אגע שם גם אין סיכוי שארגיש בו. האם יש מצב שבשלב כלשהו בחיים הוא כן יכאב? (צואה/מין אנאלי/ לידות) או שיצטרף אליו עוד חבר טחור? ובסופו של דבר אסבול ויכאב לי נורא? או שאני סוג של "חסינה"?? תודה רבה!

19/09/2014 | 19:13 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום גל טחורים פנימיים לא כואבים - הם מדממים, מגרדים ומפריעים לשבת - התקף לרוב זהו טחור חיצוני - אלו תוצרי פנימיים - שבו מתהווה קריש דם. הרגלי יציאה לא נכונים מזרזים התפתחות הטחורים כמו גם מין אנאלי סביר להניח שמספר ההתקפים וחומרתם ילכו ויגברו

מנהל פורום טחורים