טחורים חיצוניים כואבים

דיון מתוך פורום  טחורים

13/09/2014 | 22:12 | מאת: טל

פרופ' שכטר שלום אני בהריון בשבוע 28. בעבר סבלתי מטחורים, אך עד לפני כשבוע הכל היה בסדר. לפני כשבוע לאחר שנטלתי כדורי ברזל שגרמו לעצירויות, יצאו לי ככל הנראה 2 טחורים חיצוניים- ממש בולטים ומדלדלים באורך של כחצי ס"מ (ללא דימום)וכעת יש לי קושי ממשי לשבת, לנהוג וכד' מאחר והכאבים הם בלתי נסבלים (גם בלילה בשינה). האם יש סיכון בכך? מה ניתן לעשות? רוב תודות

19/09/2014 | 09:46 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך קשה לעשות איבחון ו/או טיפול ברשת בכל מקרה נראה שמדובר בטחורים חיצוניים עם קרישי דם - צריך לדאוג ליציאות רכות ולהשתמש במשחות להקלת הכאב

מנהל פורום טחורים