תוסף ליציאות

דיון מתוך פורום  טחורים

27/06/2014 | 15:02 | מאת: רונן

שלום מה ההבדל בין התכשירים קונסיל לנורמלקס? אני מבין שקונסיל זה גם בריא באופן כללי בגלל הסיבים, האם גם לנורמלקס גם יש ייתרונות בריאותיים או שזה פשוט תכשיר לעצירות לטיפול זמני? האם ניתן ומומלץ ליטול קונסיל ו/או נורמלקס באופן קבוע? אציין שאין לי עצירות משמעותית, אך היציאות לא רכות, לעיתים עלי להתאמץ, וכן אני סובל קצת מטחורים. תודה

28/06/2014 | 09:09 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך ההבדל בין קונסיל לנורמלקס הוא שקונסיל זה צמח פסיליום והנורמלקס הוא תכשיר סינטטי - שניהם עושים אותו דבר - הם לא סיבים אלא סופגי נוזלים ואפשר לקחתם באופן קבוע. הם לא פותרים את בעית הטחורים רק מקלים את היציאה

מנהל פורום טחורים