יציאות רכות

דיון מתוך פורום  טחורים

05/04/2014 | 21:39 | מאת: שלמה

דוקטור, שלום. כיוון שאני סובל מטחורים תקופה ארוכה ולעיתים מדמם אני משתדל : 1) לאכול כל יום דייסה של שיבולת שועל וגם פעמיים ביום לאכול יוגורט מעורב עם 2 כפיות של שיבולת שועל וגם משתדל לשתות כ 8 כוסות מים ביום וזה כנראה לא מספיק. הומלץ לי בנוסף גם לשתות בבוקר ובערב כוסית של נורמלקס ו 2 כוסות מים. לצערי אני לוקח גם הרבה תרופות כמו פלויקס,דרלין,ליריקה ועוד. אודה לך אם תסביר לי מה קורה כאשר התרופות נפגשות עם הנורמלקס? האם נהרסות? האם יעילותם יורדת? האם צריך לשמור מרווח זמן ביניהם וכמה? תודה שלמה

15/04/2014 | 11:44 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך הנורמלקס סופג מים -נוזל - והופך לג'ל הוא אינו מפרק התרופות אך לפי ההנחיות של היצרן - עושים מרווח של כ שעה ביניהם

מנהל פורום טחורים