שאלה

דיון מתוך פורום  טחורים

02/03/2014 | 22:00 | מאת: שאלה

אני בת 20 שבוע שעבר היתה לי עצירות למשך יום אחד, ויציאה מאוד קשה. מאז יצאה לי גולה רכה וסגלגלה על פי הטבעת. חשוב לציין שזה היה אירוע חד פעמי. אני אוכלת מאוד בריא, הרבה ירקות, לחם מלא, סיבים תזונתיים ונמנעת משטויות. ובעקבות זאת היציאות שלי רכות מאוד. הגולה הזאת לא כואבת בזמן שאני בשירותים, אלא רק כשלוחצים עליה ומנסים להכניס אותה פנימה - כואב מאוד נקודתי, וגם לשבת אני לא יכולה. הרופא אבחן שזה טחורים. השאלה האם זה יכול להעלם לגמרי ולהכנס פנימה חזרה באופן טבעי?? זה ממש מדכא אותי...

23/03/2014 | 17:55 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך מדובר בטחור חיצוני ובו קריש דם - זה יפסיק לכאוב עם הזמן (מספר ימים) אך זה לא נכנס פנימה כי מקומו בחוץ - בצמוד לפי הטבעת כדאי לך להבדק כי לרוב יש גם טחורים פנימיים ובהם כדאי לטפל

מנהל פורום טחורים