חזרה לעבודה לאחר טיפול

דיון מתוך פורום  טחורים

10/02/2014 | 15:16 | מאת: יורם

יצא לי לשאול אותך מספר פעמים בפורום,רציתי לדעת מתי אני יוכל לחזור לעבודה אם אבצע את הטיפול אצלך ,אני עובד עבודה שהיא מעט פיזת. והאם מספיק לשמור על תזונה נכונה ולשתות מספיק נוזלים וללא תלות בתוספים להגדלת נפח הצואה

25/02/2014 | 12:14 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך החזרה לעבודה היא על פי הרגשת המטופל - מבחינה רפואית פרט לפעילות ספורטיבית - אפשר לעשות הכל - בהתאם לאיך מרגישים וזה מאד אינדיבידואלי אני כן ממליץ על תוסף מזון - לא להגדלת נפח היציאה אלא לריכוכה חומר שסופח מים ומרכך היציאה

מנהל פורום טחורים