פיסורה אצל בן 18

דיון מתוך פורום  טחורים

24/09/2013 | 00:50 | מאת: אמא

בני סובל במהלך השנה האחרונה מדימום קל מידי פעם ביציאות, נבדק לפני שנה ולא ראו כלום, לקח לתקופה פגלקס ונראה שזה בסדר,לאחרונה שבוע לפני שמתגייס היה מעט דימום והתווספה תחושה קצת שורפת באזור, בבדיקה אצל פרוקטולוג אמר שזה פיסורה שנראה לו בתהליכי החלמה, בגלל שבני הרגיש שאולי התחושה מעט מתגברת בערב הפרוקטולוג רואה לנכון לשלוח אותו לבדיקת mri לשלול אפשרות לאבצסט, יש לציין שבני לא סובל כאבים חזקים ובוודאי שהוא מרגיש בסדר, הוא רק חושש זה יתגבר, האם אתה מוצא לנכון את ההמלצה בשלב הזה לעשות mri? כולנו מאוד נלחצנו מההמלצה הזו.

28/09/2013 | 09:27 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך בדיקת הMRI טובה בעיקר להדגמת ואיפיון של פיסטולות - לא כל כך לפיסורה - יחד עם זאת איני יודע ממה התרשם הרופא הבודק כך שלא אוכל להמליץ על דברים אחרים

מנהל פורום טחורים