טחורים אצל בן 18

דיון מתוך פורום  טחורים

14/09/2013 | 21:19 | מאת: אמא

בני. בן 18 ועומד להתחיל קורס קדם צבאי חשוב בעוד שבועיים. מעל שנה סובל מדימום מידי פעם ביציאות ולאחרונה מלווה לפעמים בקצת כאב. טופל תקופה בדיקור וצמחי מרפא ונראה שהייתה הקלה אך הפסיק את הטיפול לפני כמה חודשים. מה אתה מציע לעשות לאור הנסיבות של תחילת קורס חשוב בעוד שבועיים? והוא מאוד מאוד מודאג בקשר לייכולת שלו לשמור על תזונה מתאימה בזמן הזה ואם בכלל זה יעזור, (יכול להיות שההחמרה נובעת מיתוך מתח נפשי לפני הגיוס?)

19/09/2013 | 18:09 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך תחילה עליו לגשת לבדיקה - אנוסקופיה - כך נדע ממה סובל בדיוק בכל מקרה כדאי לרכך היציאות ע"י תוספי מזון ושתיה מרובה ברור שלחךק הנפשי השפעה נכבדת

מנהל פורום טחורים