עצירות

דיון מתוך פורום  טחורים

25/08/2013 | 20:03 | מאת: yon

אימי בת 79 מזה כשנתיים החלה בעצירות מסרבת לבצע קולנסקופיה ! לרוב יושבת בכיסא לא מסוגלת להתנועע . נותנת לה עלי סנה יום כן יום לא. האם יש סכנות בטיפול בעלי סנה למשך שנים. הרופא נתנה לי קונסיל . מה עדיף בגילה ? ומה פחות ממכר .

30/08/2013 | 18:36 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך קונסיל הוא צמח פסיליום - אין שום פעילות בינו ובין הגוף ולכן טינו ממכר כלל - סנה כן מפעילה את תנועתיות המעי אך לאמך הבלתי פעילה מבחינה גופנית הייתי ממליץ על הסנה - כל יום בצירוף שתיה

30/08/2013 | 20:50 | מאת: לולי

לגבי אימי בת 79 שלא פעילה המלצת על סנה שאלה נוספת האם קונסילר עדיף על סנה . והאם יש תופעות הדרושות התייחסות . תודה

30/08/2013 | 21:06 | מאת: לולי

תודה על תשובתך שאלה נוספת (לגבי אימי בת 79 שיש לה עצירות מזה שנתיים ) רוצה לדעת מה עדיף עלי סנה או נורמלקס . מה הסיכונים והאם מזיק לטווח הרחוק.

מנהל פורום טחורים