טחורים חיצוניים

דיון מתוך פורום  טחורים

09/05/2013 | 20:39 | מאת: נאור

לפני כ 4 חודשים התחילו לי כאבים לתקופות קרובות בזמן יציאות וכמה שעות לאחר מכן וגם לעיתים גם דם בצואה . התפדחתי לספר להורים שלי וציפיתי שזה יעבור לבד ... הלכתי כעבור כחודשיים בערב חג פסח לרופאת משפחה היא אמרה לי להתחיל לקחת נורמלקס במשך שבועיים ואם לא עובר אז ללכת לכירורג , למזלי הרע בדיוק כשהתחלתי לקחת את הנורמלקס התחילה לי גם עצירות למשך שבועיים (כנראה בגלל חג הפסח והמצות) ככה שהיציאות אמנם היו רכות אך הייתה לי עצירות מרגיזה שגרמה לי להתאמץ לפעמים . בכל מקרה העצירות עברה והלכתי לכירורג , הוא אמר לי שמדובר בטחורים חיצוניים ,הוא אמר לי להמשיך עם הנורמלקס והביא לי לקחת נרות פרוקטו גליבנול למשך 9 ימים פעמיים ביום . לקחתי את הנרות והנורמלקס כיום לאחר 3 שבועות מהביקור אצל הכירורג היציאות אכן רכות וגרמו לי לחשוב שאולי עברו לי הטחורים , אך הייתה לי יציאה אחת מלווה בקצת כאב לפני מספר ימים שהוכיחה שהטחורים כנראה עדיין קיימים , אני בן 19 וחושש מאוד שאני אצטרך מתישהו לעשות ניתוח , מה אני אמור לעשות ?

11/05/2013 | 10:49 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך קודם כל לעבור בדיקת אנוסקופיה - מסתכלים עם מכשיר פנימה לראות אם יש לך גם טחורים פנימיים כפי שאמרו לך לשמור על יציאות רכות ללא מאמץ - זה לא יפתור הבעיה אך לפחות יקל עליך

12/05/2013 | 18:31 | מאת: נאור

אני חושב שהוא בדק לי גם את המכשיר כי הוא אמר משהו שהוא לא רואה וצריך להביא מכשיר , בכל מקרה לא ממש אהבתי את הרופא , הוא אמר שיש לי טחורים חיצוניים , בכל מקרה .. יש סיכוי שלאחר מספר חודשים עם הטחורים הללו שאני יצליח לפתור את הבעיה ללא ניתוח? כרגע היציאות רכות בגלל הנורמלקס אך אני בטוח שהטחורים לא עברו

מנהל פורום טחורים