טחורים בהריון

דיון מתוך פורום  טחורים

22/04/2013 | 06:13 | מאת: ע

אחרי לידת ביתי לפני שנה התחילו לי כאבים של טחורים חיצוניים שנראים ומורגשים היטב, למשך בערך שבועיים ואז נעלם . כעת אני שוב בהריון בחודש שמיני ולאחר וירוס של שלשולים חריפים שבוע שעבר הטחורים שוב צצו והפעם כואבים מתמיד! כואב לשבת כואב ללכת לשירותים וקשה לתפקד. מרחתי משחות ,עשיתי אמבטיות אבל כבר כמעט שבוע לא עובר. שאלתי היא האם יש איזה תרופה או טיפול פלאים ? וגם לדעת האם יהיה ניתן ללדת בלידה רגילה כשיש טחורים ?

26/04/2013 | 21:14 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך כן יש טיפול - בשיטת HAL ללא הרדמה ועם החלמה יחסית קלה וגם לא תעברי סיוט בלידה

מנהל פורום טחורים