טחור

דיון מתוך פורום  טחורים

07/04/2013 | 03:27 | מאת: דורון

שלום רב, שמי דורון בן 29 לפני כמה ימים קיימתי יחסי מין אנאליים(לאחר שנה שלא קיימתי סוג יחסים כאלו) וכן יום לאחר מכן לערך לדעתי יצא לי טחור. ההרגשה היא אי נעימות קלה באזור פי הטבעת לא משהו רציני. אך מבחינה אסטתית יצא לי ג'ולה כזו (ממש בקרבת פי הטבעת)שיש לה ממש מגע כדורי ושאני לוחץ עליה ישנם מעט כאבים. האם אני צריך ללכת לטיפול של פרוקטלוג בעניין או פשוט לתת לזה לעבור?? האם הג'ולה החיצונית זה דבר שנשאר או שגם היא נעלמת?? יש לציין שלפני כמה חודשים היה לי לדעתי גם טחור, אך יותר פנימי ולא עם סממנים אסטתים חיצוניים ולאחר שבוע לערך הוא עבר. מחכה לתשובתך,תודה רבה.

08/04/2013 | 12:17 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום דורון נראה שיש לך טחור חיצוני ובו קריש דם -כמובן שאיבחון יותר רציני מחייב בדיקה - פרוקטולוג לגבי הטיפול - אם זה טחור חיצוני - אזי קומפרסים עם מלח אנגלי יעזרו - זה לוקח כמה ימים ועובר

08/04/2013 | 22:08 | מאת: rinat

שים ווזלין בתחת וגם שמי שמחדיר לך יכנס בעדינות. מתוך נסיון אני משתדל לא לקבל אחרי ארוחה כי אז זה ממש כואב. בהצלחה .

מנהל פורום טחורים