דם בצואה

דיון מתוך פורום  טחורים

07/04/2013 | 00:28 | מאת: יעל

יש לי דם בצואה כבר שבוע והלכתי לרופאת משפחה, חשבתי שתפנה אותי לבדיקות צואה אולי דם או לרופא שמתמחה בתחום אבל היא הכניסה אצבע ואמרה שזה פיסורה ונתנה לי לבולק וקורטיפואם הקצף. האם זה הגיוני שככה קובעים? לא כאב לי בזמן הצואה עד עכשיו אולי ממש קצת לא הרגשתי משהו יוצא דופן וגם לא היו לי עצירויות.. עוד אציין שקראתי באינטרנט לא לקחת לבולק אם יש דם בצואה אז אני קצת לחוצה...

13/04/2013 | 19:18 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך פיסורה זהו פצע שרואים גם ללא אצבע - הוא מדמם על הנייר לרוב דימום אחר מצריך בירור - כדאי ע"י פרוקטולוגהלבולק זהו סוכר ןאינו מזיק

מנהל פורום טחורים