גרד בפי הטבעת הפות וכאב בירכיים

דיון מתוך פורום  טחורים

01/04/2013 | 16:45 | מאת: תהל

אני פונה אליך מתוך יאוש מוחלט אני סובלת כבר מעל חצי שנה מגרד וכאב בפי הטבעת ובפות כמו כן מכאב בישבן ובירכיים האחוריות כמו שריפה ואף רופא לא יודע להגיד לי מזה ???????????? הייתי אצל הרופאים הבאים: 1. רופא עור שלא ראה כלום 2. פרקטולוג שעשה MRI של האגן ועמוד שדרה מותני ובנוסף לקח ביופסיה 3. רופא נשים - שעשה פאפ, לקח ביופסיה, תרביות, מחלות מין 4. רופא כאב הכל יצא תקין למעט בדיקה אחת של הרפס זוסטר אבל הרופאים לא יחסו לה חשיבות מה עלי לעשות ? אני סובלת ברמה יומית רופא המשפחה נתן לי ליריקה 150 בלי לדעת בוודאות מה הבעיה סובלת מאוד מאוד מאוד וממש מיואשת אשמח לשמוע את דעתך האם יש עוד בדיקות שעלי לעשות ? תודה מראש

01/04/2013 | 23:49 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך הרפס זוסטר יכול להתבטא כך -כאבים קשים ברצועה שהולכת עד הגב מנסים טיפול בזווירקס - וזה לוקח שבועיים שלושה

מנהל פורום טחורים