אחרי ניתוח טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

31/12/2012 | 17:09 | מאת: שלום

שלום רב, אני לאחר ניתוח טחורים וברצוני לדעת תוך כמה זמן אני אמור להפסיק להרגיש כאבים ביציאות לאחר הניתוח. מדובר על כאבים בלתי נסבלים ולא נראה כי מיום ליום הם פוחתים בעת היציאות. בנוסף אני מגיע למצב שאני לא אוכל כדי שלא אצטרך להגיע לשירותים מה ניתן לאכול בימים אלו של ההחלמה (אם אפשר לפרט יותר מ"סיבים תזונתיים") תודה מראש

01/01/2013 | 23:16 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך ניתוח טחורים מתאפיין בהחלמה קשה וארוכה - יש מספר פצעים במקום שחתכו את רקמת הטחורים וזה כואב. יציאות רכות תעזורנה לך - נוטלים תוספי מזון כגון נורמלקס ושותים הרבה

מנהל פורום טחורים