עברתי ניתוח פיסורה

דיון מתוך פורום  טחורים

18/10/2012 | 11:55 | מאת: אופיר

אתמול עברתי ניתוח פיסורה והיה לי היום יציאה היה כואב אבל אני לא חושב שזה בגלל הפיסורה אני מרגיש שזה בגלל חתך שיש לי בצד שמאל של הישבן ואני מרגיש שהחתך הזה גורם לי לכאבים מה זה החתך הזה והאם זה אמור לעבור?אני מרגיש שהחתך הזה ממש תקוע לי בתחת וגורם לי לכאבים

20/10/2012 | 19:41 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך החתך בצד שמאול זה המקום דרכו חותכים השריר - המנתח בוודאי הסביר לך מה עושים - זה כואב קצת ועובר - אתה יכול לקחת אופטלגין או אקמול אם אינך רגיש

מנהל פורום טחורים