טחורים בהריון

דיון מתוך פורום  טחורים

09/09/2012 | 09:30 | מאת: ליאת

אני בהריון 2 בחודש שישי. שבוע שעבר עברתי מאין סטרס ויצא לי טחור חיצוני מאוד כואב,בניו פראם קניתי מישחה שהרוקח אמר שיעזור לי אני 4 ימים מורחת בוקר וערב.אתמול באמצע הלילה כנראה העובר לחץ וזה התפוצץ לי, זה ממש שורף ממש כאבים של פצע פתוח.חשוב לי לציין שאני אוכלת בריא ואין לי בעיה ביציאות.עכשיו זה נפוח עם דם יבש. אני צריכה לפנות לרופא או להמשיך לטפל עם המישחה. מתי זה עובר? זה פעם ראשונה שיש לי בהריון הראשון לא היה לי.

13/09/2012 | 23:54 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך לפי הסיפור נראה שיש טחור חיצוני טרומבוטי או פיסורה - מציע לך לפנות לבדיקה כדי שנוכל לדעת במה מטפלים

מנהל פורום טחורים