בעיה לפרופ' פנחס

דיון מתוך פורום  טחורים

10/08/2012 | 16:13 | מאת: דן

שלום שמי דור אני בן 21 משרת בצבא. מאד שמחתי לגלות את הפורום שלך בנושא שכל כך מדאיג אותי. אז הנה כמה שאלות אני אשמח לקבל תשובה ממך : 1. אני הומו-סקסואל, ונוטה לקיים יחסי מין רקטליים. אני הבחור "הפסיבי" שנהנה מהחדירה, ההנאה היא נפשית יותר מאשר גופנית פיזית. אני יודע שהרקטום אינו מיועד לשימוש המיני הנ"ל. ולכן רציתי לשאול האם זה אפשרי? האם אפשרי לצרוך ולקיים יחסי מין כאלה על בסיס שבועי? או יום יומי? 2)מה הסיכונים בביצוע פעילות מינית שכזאת? 3) האם אני בסיכון יותר למחלת טחורים כל שהיא? 4)האם פיסורה הוא דבר שנירפא עם הזמן? (כי איבחנו לי לפני כמה חודשים . 5) אני לא סובל מדימום תוך כדי . רציתי לדעת מה אתה בתור מומחה בתחום הרקטלי ממליץ לי- אדם שמנהל אורח חיים שכזה? 6) זה מספר חודשים (6) שאני משלשל\צואה רכה. עשו לי את כל הבדיקות דם וצואה אפשריות. וגם צליאק וכל מיני דברים. ולא גילו דבר. האולטרא סאונד יצא תקין. השילשולים החלו מאנטיביוטיקה לא נכונה שלקחתי Dalacin c . כרגע אני מחכה לבדיקת קולונוסקופיה שרופא הגסטרו לא ממהר לתת לי. האם יכול להיות סיכוי שבגלל החדירה או המבנה של המעי שלי אני סיגלתי לעצמי בעיות של שילשולים? אני יותר ממודה לך על תשומת ליבך. ואסיר תודה אם תוכל לעזור לי

11/08/2012 | 09:18 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך קשה לענות על שאלותיך כי אינן קשורות לרפואה - פי הטבעת לא נועד לחדירה כל שהיא לכן שובות חכמות מצידי - כדאי אולי להתיעץ עם אנשים שעוברים חויות דומות - בכל מקרה נראה שהתוסיק שלך לא כל כך מסכים עם המציאות הזאת!!

מנהל פורום טחורים