טחורים בהריון

דיון מתוך פורום  טחורים

22/07/2012 | 11:06 | מאת: יעל

בגדול סובלת מטחורים מדי פעם. עכשיו בהריון שבוע 39 ומזה כמה שבועות סובלת מטחורים שלא כאבו רק גרמו לאי נוחות. בימים האחרונים הטחורים התחילו לכאוב מאוד ומקשים עלי ללכת, לשבת, לעמוד. אין בעיה של יציאות, אין דימומים. ניסיתי למרוח משחות מקומיות, משתמשת בנרות, שוטפת הרבה את המקום, מגבונים ייעודיים אך הכאבים לא עוברים. מאוד מפחדת לקראת הלידה ותוהה מה עוד אפשר לעשות כדי לזרז החלמה, להפחית כאב ולהימנע מבעיות לאחר הלידה (לאחר הלידה הראשונה שלי סבלתי מאוד מטחורים עם קרישי דם)

23/07/2012 | 23:03 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך הטיפול בשיטת HAL אפשרי גם בהריון היות ואין הרדמה או תרפות אחרות - וגם אחרי הלידה - בכל אופן את יכולה להקל על עצמך אם תקפידי על יציאות מאד רכות - דמויות דבש - ורצוי בערב ןבלא מאמץ

מנהל פורום טחורים