פיסורה ופפילומה

דיון מתוך פורום  טחורים

03/07/2012 | 12:17 | מאת: סיוון

שלום, לפני כחצי שנה נמצאה אצלי פפילומה בנרתיק והיא הוסרה. במקביל עשיתי בדיקה בפי הטבעת שם התגלה כי אני סובלת מפיסורה וכן מפפילומה אשר התפתחה באיזור זה. לצערי הרופא ביקש שאדבר עם רופא הנשים שיסיר לי את הפפילומה בפי הטבעת, במקום שאלו יצרו שיתוף פעולה. הרופא נשים מצידו אמר שהוא לא מטפל באיזור פי הטבעת. אני אובדת עצות, סובלת מכאבים וגם מבחינה אססטטית זה לא הדבר הכי נעים. אשמח לשמוע האם יש דרך לטיפול ומה לדעתך עליי לעשות? תודה

04/07/2012 | 23:37 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך אומנם בעיתך אינה בתחום הטחורים - כדאי לך לפנות דרך קופת החולים שלך לרופא פרוקטולוג או כירורג ואם אינו מתעסק בדברים אלו שיפנה אותך לבית חולים למרפאה פרוקטולוגית

מנהל פורום טחורים