האם מדובר בטחורים או שלא

דיון מתוך פורום  טחורים

29/12/2011 | 16:48 | מאת: עלא

אני סובל מאוד מכאבים בישבן כבר הרבה זמן, אך לאחרונה זה בלתי נסבל, עוברים לילות שאינני יכול לישון, הייתי אצל שני רופאים הראשון אמר לי שמדובר בפצע בפי הטבעת ונתן לי משחה לטיפול והשני אמר לי שמדובר בטחורים ויש לערוך ניתוח. המדובר בגוש בצורת עיגול בקוטר 3 ס"מ להערכתי אשר במצב רגיל אינו בולט אך בלחץ מבפנים באיזור גורם לו לצאת ולבלוט. הכאבים משני סוגים אחד לחץ מבפנים והשני צריבה בפי הטבעת, להקלה בכאב אני לוחץ את הגוש כלפי חוץ ואז נדמה לי כתוצאה ממגע עם האויר מרגיש הקלה בכאב. אני משתמש במשחות להקלה בכאב ומשחות טיפוליות. מה יש לעשות?

01/01/2012 | 00:57 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך נראה ששני הרופאים צדקו- הצריבה היא כנראה עקב פיסורה-פצע - סדק והכאב הוא בשל טחור עם קריש דם בו אם אומנם אזי כנראה שיש לך טחורים שגורמים לשתי הבעיות ועליך לטפל בהם - א. ריכוך יציאות ולא להתאמץ בזמן היציאה ב. טיפול בטחורים - הכי קל וטב זה שיטת HAL דופלר -פרטים תוכל לקבל באתר שלי

03/01/2012 | 10:41 | מאת: עלא

קודם כל תודה רבה על הייעוץ. שנית רוצה להודיע כי קבעתי תור אצל רופא שלישי ליום ראשון הבא והוא ביקש ממני (דרך רופא המשפחה שלי) לערוך חוקן ע"י הכנסת נוזל נדמה לי \בשם FLEEP משה, נוזל שקוף כמו מים צבע הקופסה ירוק. שאלה: למה מכוון הרופא? האם הטיפול מתאים?

מנהל פורום טחורים