דימום

דיון מתוך פורום  טחורים

07/10/2011 | 12:01 | מאת: תומר

שלום , אני בחור בן 31 , מתאמן באופן קבוע כ-פעמיים בשבוע אימוני כוח בחדר כושר. שמתי לב שיום לאחר האימון הצואה שלי נעשית קשה והתפנות בשירותים מכאיבה קצת... כמו כן יש דימום . האם זה קשור לאימון שהיה יום קודם? יכול להיות שאני סובל מחוסר בנוזלים? לדעתך זה קשור לעלייה בלחץ הדם שמלווה אימוני כוח..? איך עלי לנהוג? תודה !

08/10/2011 | 13:06 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך אימוני כושר בריאים - אם נעשים נכון. כמובן שיש להחזיר לגוף נוזלים שעבדו כדי שהיציאה תהא רכה וכדאי בערב וללא מאמץ

מנהל פורום טחורים