זליגה עם כתמים לתחתונים אחריי ניתוח טחורים בלייזר

דיון מתוך פורום  טחורים

01/12/2020 | 22:45 | מאת: נחום

שלום רב אני אחרי ניתוח טחורים דרגה 4 בלייזר עבר חודש וחצי וכל פעם שאני מחליף תחתונים יש כתמים אחרי שעושה יציאה . אחרי כל יציאה אני מתקלח ומאוד מקפיד. השאלה : כמה זמן זה יכול להמשך זה מאוד מפריע לאורך חיי ולא אסטטי. הפסיקו לי את הנורמלקס (מרכך צואה) וזה עדיין ממשיך מה עושים?? תודה רבה נחום.

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית. ייתכן שהסיבה להפרשה היא שפצעי הניתוח טרם החלימו סופית. פנה לבדיקת המנתח

מנהל פורום טחורים