טחור חיצוני קריש דם שנפתח

דיון מתוך פורום  טחורים

09/05/2020 | 14:46 | מאת: חסוי

היי, היה לי טחור חיצוני גדול, כואב ואדום עם קריש דם שהתנקז לפני כשבוע. מאז נשאר בלוטה קטנה שקצת גירדה אבל לא כאבה... אני שותה המון ואוכלת סיבים כדי להקל על היציאות, כמו כן שוטפת את המקום לאחר כל יציאה. אתמול התחיל לבלוט שוב פעם בצורה קשה למגע ועם כאב רק במגע. אני חושבת שמתחיל להצטבר שם שוב קריש דם.. מה אפשר לעשות כדי להימנע מזה כל פעם וכרגע להימנע מהצטברות מחודשת?

מעבר לצעדים שנקטת-אין לי עצות נוספות. ניתן להשתמש במרכך צואה אם היציאות קשות

מנהל פורום טחורים