טרומבוס עם קריש דם ונפיחות

דיון מתוך פורום  טחורים

03/05/2020 | 12:52 | מאת: ישראל

לאחר שנעלמה לי הפיסורה,והייתי בבית חולים כי המשיכו לי הכאבים.שלחו אותי לבית לפני חודש כאשר אמרו לי שיש לי קריש דם עם טרומבוס. לאחר חודש הנפחיות התחילה לרדת אבל עדיין כאשר יש יציאה בשירותים הבליטה טיפה חוזרת ולפעמים יש כאבים, ובפעם האחרונה יצא גם טיפה דם כשניגבתי,צילמתי לראות מה יש לי ופתאום ראיתי מין משהו לבן,מה זה? האם זה דורש טיפול מסוים? צירפתי תמונה.בנוסף אני לא משתמש בתרופות זה תקין?

לא ניתן לענות על השאלה בלי בדיקה גופנית

03/05/2020 | 21:01 | מאת: ישראל

העלתי תמונה זה גם לא מספיק להגיד מה הכיוון של מה שיש לי? הייתי המון פעמיים בבדיקה גופנית ופעמיים בבית חולים, האם התמונה ששלחתי לא מספיקה גם ?

א. לא צורפה תמונה ב. אם פעמיים בדיקה גופנית בבית החולים לא נתנה איבחון נכון או פתרון לבעיה, צירוף תמונה לא יפתור זאת. פנה לבדיקת מומחה בתחום

מנהל פורום טחורים