טחורים חיצוניים - קריש דם

דיון מתוך פורום  טחורים

24/04/2020 | 06:42 | מאת: חסוי

היי,יש לי כבר 3 ימים (היום הרביעי) טחור חיצוני, קשה למגע וכואב מאוד מאוד (בשכיבה / הליכה / ישיבה). גם בלוטת הלימפה באזור התנפחה מעט. הטחור מאוד כואב, התחלתי אתמול עם אמבטיות חמימות על מנת לשחרר את הפקק שנוצר שם. מה עליי לעשות עוד? אני מורחת משחה לטיפול בשם " רקטוצורין" רמת הכאב לא השתנתה ב3 הימים האלה, נשארה מאוד כואבת. תודה רבה וסופ"ש נעים!

הטפול שאת נוקטת בו הוא נכון. לעיתים, כשנוצר קריש דם בלחץ, יש צורך בניקוז- פעולה פשוטה וקצרה במרפאת הרופא. פני לבדיקת כירורג

מנהל פורום טחורים